Hol Lehet Megvásárolni Anavar Szteroidok Online


Vásárlás Anavar szteroidok Online

Hol Lehet Megvásárolni Anavar Szteroidok OnlineAnavar (Oxandrolone) is gyakran használják a kezelésére izomsorvadás feltételeket mesterséges anabolikus szteroid. Ez növeli a androgén, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan szerezni izom tömeg, reklám, egyik erőssége, és egyik mérete növekszik.

Anavar volt először a korai 60-as által termelt Searle Laboratories. Eredetileg készült kezelésére izom sorvadásos feltételek és feltételek, amelyek okozhat rendellenes vagy akaratlan fogyás. Azt is használják kezelésére különböző egyéb feltételek, mint például a vérszegénység és az örökletes angioödéma.

Anavar, ellentétben sok anabolikus szteroidok, nem aromatise (alakíthatja át ösztrogén). Ez azt jelenti, hogy a fejlődés az ösztrogén kapcsolatos mellékhatások, mint például gynecomastia, nagyon valószínű, hogy előfordul.

Anavar is van az a képessége, hogy növeli a szint, a nitrogén-monoxid a szervezetben, ami azt jelenti, hogy növeli a fehérje-szintézist. Másik előnye, Anavar, amikor hozott kis dózisban, ez nem gátolja a szervezet természetes tesztoszteron termelését.

Anavar az egyik legnépszerűbb anabolikus szteroidok körül ma, és ismert, mint az egyik legbiztonságosabb is. Egyesek még azt állítják, hogy a gyógyszer is biztonságosan alkalmazható a nők és a gyermekek (bár ez nem ajánlott első orvosa megkérdezése nélkül.)

Kattintson ide, hogy vásárlás Anavar szteroidok (hivatalos)

Anavar-eredmények

A megfelelő hozzáállás, a diéta és a képzési rendszert, és Anavar vezethet lenyűgöző eredményeket egy rövid időn belül. Az ezt a gyógyszert használják egyaránt vágó és ömlesztési, látni fogja komoly változások a testületek megjelenését, és a teljes build drámaian meg fog változni.

Tömegnövelő oldalán Anavar okoz súlyos izomtömeg. Az izmaid növeli a méret és a merevség. Az izmok kemény és rock-szerű lesz. Az ereje is növekedni fog, lehetővé teszi, hogy emelje fel a nagyobb súlyt, amikor dolgozott ki. Ez viszont vezet, növeli az izom mérete így a ciklus és eredmények soha nem ér véget.

A vágás g oldalán Anavar okoz nagyon kevés víz-visszatartás és puffadás nagyon ritkán fordul elő. A gyógyszer határozza meg, és a hangok az izmokat, hogy nekik néz ki, több figyelemre méltó és szebb nézni. A szervezet több határozza meg, és úgy néz ki, faragott és tónusú.

Hol lehet vásárolni Anavar

Anavar áll rendelkezésre, a gyógyszertárak a recept egy orvos. Azonban ha nem jutnak hozzá a recept, -a ' is elérhető az interneten, és van nem vényköteles szükséges vásárolni anabolikus szteroidok, az interneten, biztonságos és általában elég megbízható.

Anavar általánosan használt ömlesztési és a vágási ciklus alatt. A hatékony vágással, még a kis dózisú (50-75 mg / nap.) Anavar bizonyítottan hatékonyabb, mint a legtöbb más anabolikus szteroidok, ezen a területen. Ez a gyógyszer is gyakran használják, áthidaló ciklusok közötti időszakok során.

Kattintson ide, hogy vásárlás Anavar szteroidok (hivatalos)

Anavar vágás tippek:

 • Kerülje a zsíros ételek, cukortartalmú édességek és italok
 • Kerülje a dohányzás vagy az alkoholfogyasztás
 • Elfogyaszt rengeteg zöld zöldség.
 • Továbbra is a normál emelési rendszer megakadályozza az izom veszteség
 • Ezt az alacsony intenzitású kardió megkönnyítésére, zsírégető
 • Igyál elegendő mennyiségű víz mindennapi
 • Esznek liberális mennyiségű citrus gyümölcsök, amelyek magas c-vitamin
 • Maradni hidratált minden alkalommal
 • Kap sok alvás (minimum 8 óra)

Anavar tippek ömlesztési:

 • A kalóriabevitel növelése
 • Enni élelmiszerek, amelyek magas a fehérje-, szénhidrát- és lipid (zsír).
 • Enni sok kis étkezés (6-8 kis étkezés naponta.)
 • Kap egy jó éjszakai alvás (legalább 8)
 • Tartsa kardiológia minimális
 • Tartsa az edzéseken, rövid, de intenzív.
 • Tartsa hidratált mindenkor
 • Pihenhet az edzés után

Kattintson ide, hogy vásárlás Anavar szteroidok (hivatalos)

Hol Lehet Megvásárolni Anavar Szteroidok Online

Anavar-halom

Talán a leg--bb népszerű orális szteroid (eltekintve az ár), Anavar egy nagy vegyület hozzáadása egy ciklus, azoknak, keres néhány komoly erőt nyer, vagy a végén a ciklus, a hang. Bár vannak sok különböző ciklusok, Oxandrolone lehet használni, van néhány visszatérő szteroidok, hogy megtalálja az utat, Anavar halmokba.

Tesztoszteron

Jól tekinteni, mint az "alap" minden szteroid ciklus, tesztoszteron is használják, mint egy standalone szteroid jellemző a sok első alkalommal ciklusok. Használatakor a verem, a tesztoszteron szteroid (például E teszt, teszt Cyp vagy vizsgálati Sus) segít fenntartani a tesztoszteron szint, amely általában idővel a hypothalamus-hypophysis gonád tengely (HPTA) nehéz elnyomása miatt leállt. Például egy Anavar csak ciklus során egyes felhasználók úgy fogja érezni, letargia és csökkent nemi vágy néhány hét használat után. A tesztoszteron alap segít megakadályozni ezt, miközben nagyobb nyereséget.

Proviron

Proviron nem tart sok érték, mint a testépítő szteroid, bár ez fontos célt szolgál részére azok látszó-hoz fuss egy Anavar egyetlen ciklust. Amint előtt egy bizonyos idő, Anavar, mint egy szteroid használatakor a természetes tesztoszteron termelést akarat becsuk legyőz. Proviron gyakran használják (ha nem használ a tesztoszteron injekció formájában) tartsa fel a libidó és motivált, hogy elérje az edzőteremben súlyok szálláshelyén. Tartsa észben, hogy ez nem lehet futtatni az egész bringa, de a Anavar vége felé csak a ciklus.

Kattintson ide, hogy vásárlás Anavar szteroidok (hivatalos)

Dianabol

Bár erősen ajánlott, hogy ne fuss több mint orális szteroid egy időben, sok testépítők, akik nem akarnak használni a tût, hozzá egy Anavar ciklus Dianabol. Dianabol egy kedvenc szájon át, egy csomó ember, és különösen hasznos a hozzá ömlesztve, amely segíthet, hogy egy lekerekített ciklus amikor halmozott Anavar. Néhány tapasztaltabb szteroid felhasználók használni Dianabol egy útnak indítani, hogy egy 12 hetes tesztoszteron ciklus az első 4 hétben, és Anavar hozzáír a utolsó 6 hét, segít megőrizni a sovány. Ugyanez elvégezhető a Turanabol helyett a Dianabol. Bár a hosszú idő alatt, szakítasz a használat teszi kisebb terhelést jelent a máj, mint szükséges.

Ne feledjük, hogy Anavar egy rövid felezési ideje 8 óra vagy tehát, így mindig kettészakadt adagját minden nap. Függetlenül attól, hogy melyik a Anavar halmok úgy dönt, hogy használja látni fogja, néhány nagy eredmények, hogy nagyon nehéz szert tenni, természetesen.

Hol Lehet Megvásárolni Anavar Szteroidok Online

Anavar ciklus:

Korai ciklus:

Időtartam: 12 hétHét: 1 -12

 • Adagolás (Anavar): 40-50 mg naponta 8 hétig
 • Adagolás (tesztoszteron): 60 mg tesztoszteron naponta 12 hét

Önnek kellene lát jelentős nyereség ebben a ciklusban befejezése után. A izom tömeg mellett a erő és állóképesség általános növelni kell.

Speciális ciklus:

Időtartam: 8 hétHét: 1-8

 • Adagolás (Anavar): 100mg / nap
 • (Tesztoszteron) adagolás: 20-30 mg / nap
 • Adagolás (Dianabol): 20-30 mg / nap (csak hogy ez minden második nap.)

A ciklus Dianabol ad hozzá, kell még több nyereséget, mint előtt látni és tapasztalat kevesebb víz visszatartás, mint ha csak a Anavar és a tesztoszteron egyedül.

Tudna is verem Dianabol és Andriol Anavar. Ez egy nagyon hatékony halmozási ciklust, és növelheti az izom tömege és ereje jelentősen egy nagyon rövid időn belül.

Kattintson ide, hogy vásárlás Anavar szteroidok (hivatalos)

Hol Lehet Megvásárolni Anavar Szteroidok Online

Anavar előnyei

Anavar (Oxandrolone) egy rendkívül népszerű orális szteroid, amely jól ismert, mint egy enyhe vegyület minimális mellékhatások, mint mások. Célja az volt, 1964-ben, és volt az orvos, izomnövekedést, akik a tömeg veszteség rendellenességek, és már része a kezelés a HIV és az AIDS. Testépítők vásárlás Anavar online gyakran, és van használ ez évtizedek óta saját maga, vagy egy köteg részeként.

Tipikus használata

Ellentétben más szteroidok, ahol az elsődleges cél az, hogy létrejöjjön a tömeg ereje mellett Anavar is népszerű azok számára szeretnének építeni erőt, de egyre több tónusú, és érrendszeri. Ebből kifolyólag ez gyakran nevezik a "vágás"szteroid. Tipikus adag, az emberek szeretnének vásárolni Anavar online tartományban 50-100mg / nap 6-12 hetente ciklus (bár néhány szeret-hoz használ felfelé 150 mg). Női testépítők gyakran talál adag 2,5 mg, 10mg napi hatékony támogatása izomtömeg és az erő. Mellékhatások minimálisak, Oxandrolone számára, miközben továbbra is a máj toxikus, és akarat becsuk-legyőz a tesztoszteron termelést, így a máj védelme és a megfelelő PCT szükséges.

Kattintson ide, hogy vásárlás Anavar szteroidok (hivatalos)

Előnyök

 • Emberek, akik szeretik nézni érrendszeri találjuk, Anavar, az egyik a több kedvenc szteroidok. Felhasználók, kerékpározás ez összetett akarat lesz érrendszeri után 5-6 nap használ ez.
 • Anavar egy jól ismert "emberfeletti" erő nélkül a szokásos nyereséget termelni. Az emberek szeretnének, hogy a képzés a következő szintre anélkül, hogy néz ki, mint Arnie május akar-hoz tekint ez mindenekelőtt mások.
 • Ez a szteroid kiválóan segíti a testépítők, hogy éget zsírt a bőr és a zsigeri zsír. Az okok ember használja ezt a szteroid, hogy csökkentsék az, hogy segít azok fenntartása, sőt vágás egyik izomtömeg több mellett egyre soványabb.
 • Azoknak, akik szeretik az érzés, hogy "pumpa" dolgozva, lesz egy kellemes meglepetés, rövid idő-on egy Oxandrolone ciklust.
 • Anavar, bár a máj mérgező, sokkal kevésbé, mint más orális szteroidok.
 • Ez a vegyület nem aromatize, így ha anyagmozgató más szteroidok, a felhasználóknak nem kell aggódni a gynecomastia.
 • Már ismert, hogy javítsák a csontsűrűség.
 • A megfelelő PCT készült nyereséget gyakran állandó.

Anavar is a cég kedvenc a sok testépítők és a sportolók szeretnének, hogy a képzés a következő szintre, vagy vágja le, és egyre pontosabbak. Online vásárlás Anavar, és add hozzá a következő ciklus!

Hol Lehet Megvásárolni Anavar Szteroidok Online

Anavar mellékhatások

Anavar, mint más anabolikus szteroidok is egyik oka, hogy tapasztalja a mellékhatások a gyógyszer szedése. Vannak nem sok szedésével ezt a gyógyszert, ami az egyik oka annak, hogy ilyen népszerű választás azoknak, akik naponta sok anabolikus szteroidok használata. Először is tudomásul, hogy az adott gyógyszer nem okoz semmilyen ösztrogén kapcsolatos mellékhatások, vagy a felesleges víz visszatartás. Vannak néhány apróbb mellékhatások, amit Önnek kellene lenni tudatában van azonban. Ezek közé tartozik:

 • Akne
 • Hajhullás
 • A vérnyomás emelkedése
 • Emelkedik a koleszterin
 • Szokatlan fáradtság
 • Kóros alvási szokások
 • Minimalizált libidó
 • Hányinger (ha venni éhgyomorra)

Nem mindenki tapasztalja ezeket a mellékhatásokat, de ha csinálsz válnak kitartó vagy akkor váltak aggódik, keresse fel orvosát.

Kattintson ide, hogy vásárlás Anavar szteroidok (hivatalos)

Nem is vesz Anavar, ha allergiás reakciót.

Tünetei a következők:

 • Kiütések
 • Viszketés
 • Duzzanat a kar / láb
 • Csalánkiütés

Ha a fentiek közül bármelyik, hagyja abba a gyógyszer azonnal használja, és forduljon orvoshoz, azonnal.

Máj-toxicitás lehetősége is van e kábítószer használata közben. Bár ez meglehetősen ritka, az adott gyógyszer, hogy konzultáljon orvosával, ha az alábbi tünetek bármelyikét tapasztalja:

 • Hasi fájdalom
 • Sötét színű vizelet
 • Világos színű széklet
 • Ízületi fájdalom
 • Hosszú távú fáradtság
 • A bőr vagy a szem sárgás elszíneződése

Ha azt veszi észre, hogy a fentiek közül bármelyik dolgoztak Beszéljen orvosával azonnal.

Ha úgy dönt, hogy online vásárlás Anavar, először konzultálnia kell az orvos, annak biztosítására, hogy a gyógyszer biztonságos használatát. Ne használjon Anavar semmilyen körülmények között, ha van / lehet / volt a következő:

 • Magas koleszterinszint
 • Máj/vese betegség
 • Szívbetegség
 • Mell/prosztata rák

Ha bármilyen észrevétele van, vagy kérdéseket kérjük mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával.

Hol Lehet Megvásárolni Anavar Szteroidok Online


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post